Back to All Events

Septemberboosta din träning!

  • Rynninge Gamla Skola Torsvägen 5 Örebro Sweden (map)

Septemberboosta din träning med mig - CReative Training

När:        Söndag 23 september kl 9–15

Var:        Rynninge Gamla Skola, Torsvägen 5

Upplägg:

9:00                     Soma Move – en dynamisk rörlighetsträning i skönt flöde. Du blir både smidig, stark och svettig. Dessutom är det enkelt att göra alla rörelserna utefter dagsform och kapacitet. Läs mer om soma move på http://www.somamove.com

10:15                 Löpning – grundteknik med fokus på att springa ekonomiskt och med en skön känsla. Vi avslutar med enkla intervaller som alla kan köra på sin nivå.

12:00                 Fyll på med energi (egen matsäck) och boosta hälsotänket – vi pratar kring hur enkelt det kan vara med ett hållbart hälsotänk och du får några tips från coachen

13:30                 Stark & Stabil med cirkelträning – fokus på de muskler vi behöver för att             hålla i vardagen samt känna oss starkare i kroppen. Avslutas med lite puls för den som vill..

14:15                 Stretch & Nedvarvning – skön avslappnande stretch och nedvarvning

14:45                 Slut för dagen!

Pris:                   500:- som betalas när anmälan är bekräftad av mig senast 13/9. Därefter är anmälan bindande och pengarna återbetalas ej. Betalning via swish på 070-3190805 ange namn och mailadress för kvitto! Det går i mån av plats att vara med på enstaka pass, kostnad 200:-/pass.

Anmälan:          camilla@creativetraining.se Senast 9 september men gärna så fort som möjligt så att de andra som anmäler sig kan få bekräftat att det blir av. Minst 10st för att eventet ska bli av och maxantalet är 20st (på löpningen kan vi vara fler).  

Ta med:            Träningskläder för ute och inomhusbruk. Löparskor. Yogamatta till soma move om du har (går bra att vara på golvet också men kan vara skönt). Matsäck och energi så att du orkar med dagen J Det finns ingen duschmöjlighet men toalett att snabbtvätta sig på.

Earlier Event: August 27
Soma Move i Primusparken, Lilla Essingen
Later Event: September 28
Höst på hög höjd - Åre